Over Ariës Gardens

Over ons

Ariës Gardens is een familiebedrijf met jaren ervaring in de aanleg van tuinen, een ervaring die we met passie en liefde trachten over te brengen op onze klanten. Wij begrijpen dat het creëren van kwalitatief hoogstaande doch betaalbare eyecatchers net die meerwaarde brengen die u zoekt. Daarom gaan wij ook steeds voor u op zoek om naast onze standaard producten voor u desgewenst een product te maken zoals u het voor ogen hebt.

Duurzaam, tijdloos, op maat en naar smaak van de klant staan bij ons centraal.  Wij en onze leveranciers werken met materialen van de beste kwaliteit die ervoor zorgen dat heel ons assortiment onze grillige Belgische seizoenen overleven. Elk product wordt op een duurzame manier geproduceerd uit kwalitatieve materialen. Vertel ons wat uw idee is voor uw tuin of terras en wij beloven u ons uiterste best te doen om te creëren wat u voor ogen hebt.

Wij begrijpen ook dat een bedrijf als het onze continu moet werken aan verbetering zowel in ons assortiment als wel in onze processen. Elke dag opnieuw kijken wij rond op een snel veranderende markt om nieuwe producten en werkwijzen te ontdekken en deze dan aan onze klanten aan te bieden.

Onze zaakvoerder, Gert Langen, en zijn familie staan zelf aan het vuur dat elke dag opnieuw ervoor zorgt dat onze kwaliteit en dienstverlening naar onze klanten gewaarborgd blijft.

Duurzaam

Duurzaamheid staat bij Ariës Gardens centraal. Alle materialen die voor onze producten gebruikt worden, zijn op duurzame wijze geproduceerd. Ook bij de productie zelf  proberen wij ook  op dezelfde manier te werk te gaan.

Tijdloos

De materialen die we gebruiken zijn bedoelt voor buiten en ze zijn weer en wind bestendig. Het tijdloze element trekken we ook door in het ontwerp van onze producten zodat ze jarenlang kunnen meegaan en zorgen voor een perfecte tuin beleving.

Op maat

Een groot deel van ons aanbod kan op maat van de klant gemaakt worden. We begeleiden de klant graag in zijn keuzes  en we bespreken samen zodat de look en feel die de klant wil kan worden bereikt. Een tuin element op maat en in de kleur die u wenst maken van uw tuin een unieke belevenis.

Custom

Ons aanbod kan op maat gemaakt worden.

1. Kies een product uit ons assortiment

De eerste stap is bepalen wat jij, de klant wil. Kies dan tussen de verschillende meubels, tuinmuren, trappen, plantenbakken of laat ons uw ideeën kennen en wellicht zijn we in de mogelijkheid om uw droom of wens te creëren, plantenbakken, …

Kies een product uit ons assortiment

2. Selecteer je opties

Eens je hebt geselecteerd welk product je precies wil kunnen we het hebben over de afmetingen, de kleuren en zeker ook de materialen want die zijn soms bepalend voor het eindproduct.

Selecteer je opties

3. Ontvang scherpe offerte

Eens alle keuzes zijn gemaakt, berekenen wij voor u een scherpe aanbieding zodat u een idee heeft van wat uw droomproduct  ongeveer zal kosten. U zal op onze webshop steeds al een basis indicatie vinden van een gelijkaardig product zodat u niet voor grote verrassingen zal komen te staan.

Ontvang offerte

4. Geniet van je duurzame & kwalitatieve producten

Als U het eens bent met onze offerte maken wij de nodige afspraken en beginnen wij aan de productie. De afwerk tijd hangt van product tot product af. Als het product is afgewerkt, leveren wij het aan huis en kan u steeds bij ons terecht voor verder advies over onderhoud en plaatsing.

Geniet van Aries Product