Aries Gardens Outdoor Cooking

FORNO® is hét nieuwe product om buiten eenvoudig een gezonde maaltijd te bereiden. De bolvormige vuurschaal heeft een ronde brede, dikke platte braadplaat die je gebruikt als een soort teppanyaki of plancha.
De braadplaat heeft verschillende kooktemperaturen. Het midden van de braadplaat is warmer dan de buitenkanten zodat koken nog gemakkelijker is en je alle ingrediënten samen kunt serveren.
De FORNO® is prachtig vormgegeven en is een bijzondere beleving om samen met je gasten een sfeervolle manier om het koken te beleven.
Of je nu eieren bakt, groenten langzaam kookt, een malse biefstuk grilt of een visgerecht gaat bereiden, met de FORNO® ontdek je een compleet nieuwe wereld vol mogelijkheden voor buiten koken. Door het meegeleverde BBQ-rooster kun je grillen en bakken tegelijkertijd

Bezoek Aries Gardens Buitenkeukens

OnetoSit Garden Furniture

Nieuw in ons gamma: OnetoSit® Garden Furniture

met dit strakke gamma van tuinmeubilair is je tuin zonder meer het verlengde van je woning, tijdens mooie zomerdagen genieten op onze Sunlounger serie of lekker eten met het gezin aan één van onze tafelmodellen.

neem zeker contact met ons op en we begeleiden je graag bij je aankoop

Bezoek onze OnetoSit pagina

Park, de moderne strakke poort

Een nieuwe poort werd vandaag alweer toegevoegd aan het gamma.

De PARK is een strakke moderne poort van Belgische makkelijk die verkrijgbaar is in zowel druk geïmpregneerd Grenen als in Padouk.

Een mooi gamma van dubbele vleugel poorten zowel als enkele tuinpoortjes in verticaal en horizontaal motief.

Ook deze poort kan op maat voor u worden gemaakt zodat ze beter past in uw project.

kijk zeker op de productpagina van deze nieuwe poort maar bezoek zeker ook de catalogus van poorten.

Bezoek de productpagina van onze PARK poort

Massief houten poorten

Ariës Gardens is volop bezig met het uitbreiden van zijn product assortiment.

kom de komende weken zeker regelmatig kijken op onze website en u zal zien dat we weer kwalitatief hoogstaande producten kunnen aanbieden die uw tuinbeleving nog zullen verhogen.

Als eerste zullen we Massief Houten Poorten van Belgische makelijk toevoegen aan ons gamma, vandaag kan u reeds de eerste 3 modellen bekijken, in de komende weken voegen we nog ettelijke standaard modellen toe. Mocht u echter een poort naar eigen smaak of wensen willen kan u zeker met ons contact opnemen, wij maken namelijk ook poorten op maat.

U kan onze poorten kopen en ze zelf plaatsen, wij staan u graag bij met onze raad. Binnen een straal van 40 km rond onze hometown Diest komen wij de poort graag ook voor u plaatsen en automatiseren – vraag ons dan naar een offerte.

De Aries Gardens webshop is nu open

Het schilderen en bouwen is gedaan… eindelijk is de Ariës Gardens webwinkel klaar voor de grote opening.

De laatste maanden zijn we hard aan het werk geweest om leveranciers te selecteren op kwaliteit en exclusiviteit en om alles mooi te schikken in onze rekken zodat het product van uw gading makkelijk kan worden gevonden.

Kom zeker nu en dan eens kijken want je zal zien dat ons gamma regelmatig zal worden aangepast met kwalitatieve en exclusieve producten die in vele gevallen ook helemaal naar jouw smaak en afmetingen kunnen worden geproduceerd.

Wil je onze producten gebruiken in een tuinproject dat Ariës Gardens voor je mag realiseren zorgen we ervoor dat middels een speciale actiecode extra voorwaarden verkregen worden.

Jouw advies en mening zijn voor ons van uitermate groot belang en we zullen er zeker rekening mee houden om ons gamma uit te breiden of het winkelgenot voor je te verhogen.

Kunstgras…. misschien toch een goed idee?

Ariës Gardens heeft in haar zoektocht naar een partner voor kunstgras de goede match gevonden met het Belgische bedrijf FEELDS®.

FEELDS heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring in productie en plaatsing van kunstgras en heeft ons ervan kunnen overtuigen dat zij ons de beste prijs/kwaliteit producten kunnen aanbieden, producten waar wij als Ariës Gardens kunnen achterstaan en die wij met de nodige fierheid kunnen aanbieden aan onze klanten. In deze markt is het belangrijk om samen te werken met een trendsetter die oog heeft voor de noden van de eindconsument en ook hier hebben wij in FEELDS een partner gevonden.

De voordelen van kunstgras ten overstaan van natuurlijk gras zijn zeer groot :

  • Gebruiksgemak, geen wekelijkse maaibeurten meer in het seizoen
  • tijdens droge periodes of op droge plaatsen in je tuin blijft het gras levensecht fris
  • bemesting is niet meer nodig
  • aanleggen rond een zwembad is geen probleem want het product is chloorbestendig
  • kleurgarantie gedurende 10 jaar

Ariës Gardens beschikt over opgeleide en ervaren mensen om kunstgras ook bij u op een professionele manier aan te leggen.

contacteer ons vrijblijvend via onderstaande weblink en wij zullen u graag vrijblijvend adviseren

Het geluid van klaterend water

Ariës Gardens heeft zijn gamma uitgebreid met waterpartijen in Cortenstaal of aluminium.

Deze waterpartijen zorgen voor de rust en kalmte die u wil vinden in uw tuin. Voor meer informatie kan u ons steeds contacteren. Sommige van onze modellen kan u eerdaags ook terugvinden in onze online catalogus.

G&H Tuinconcept wordt Ariës Gardens

Gezien we ons dienstenpakket willen vergroten en tegelijkertijd onze dienstverlening willen uitbreiden is de tijd rijp om ons bedrijf een nieuw elan en dus ook een nieuwe naam mee te geven.

Bij de oprichting van G&H Tuinconcept was het de bedoeling van de oprichters om een bedrijf te stichten dat zijn focus richtte op kwalitatieve dienstverlening, met Ariës Gardens willen we nog verder gaan en onze klanten ook exclusieve technieken en producten bieden.

We werken momenteel hard aan onze productcatalogus, hier zal u tal van producten vinden die u niet alleen het leven in de tuin nog aangenamer maken maar ook exclusieve en innovatieve producten die heel dikwijls ook op maat voor u kunnen worden gemaakt.

Blijf zeker op de hoogte van alle nieuwigheden die we plannen in de komende weken en maanden en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwe accessoires voor je tuin

Ariës Gardens vult zijn gamma van bloembakken aan met bloembakken in Corten staal.

CorTen staal is een metaallegering bestaande uit ijzer waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd, de bruine roestkleur is het meest typische uiterlijke kenmerk. Door de speciale samenstelling van het staal vertraagt het gevormde roest zeer sterk de verdere corrosie van het metaal.

Deze bakken geven je tuin een tijdloos stijlvol uiterlijk en laten de planten die erin staan mooi tot hun recht komen

Tuinkunst, personaliseer je tuin

Ariës Gardens voegt een nieuwe selectie tuinkunst toe aan zijn catalogus.

na het bezoeken van diverse kunstenaars, echte artiesten en ambachtslui die hun hart en artistiek gevoel leggen in unieke stukken hebben we een selectie gemaakt van kunstwerken die zouden passen in elke tuin, modern of eerder klassiek, in deze collectie zal u zien dat onze kunstenaars zelfs de vogeltjes in onze tuin niet zijn vergeten.

uiteraard blijven wij zoeken naar nieuw talent, heel gauw zal u nieuwe unieke stukken kunnen vinden op onze catalogus.