Selecteer een pagina
TUIN ACCESSOIRES
Een tuin is pas af als de eigenaar er een persoonlijke toets kan in aanbrengen, tuinaccessoires vertellen wat over de mensen die zich thuis voelen in hun eigen stukje natuur.

Tuin accessoires bij Ariës Gardens

Een tuin accessoire is steeds persoonlijk, daarom zorgt Ariës Gardens er ook voor dat het grootste deel van de producten die we gebruiken in onze projecten of die u ook bij ons apart kan kopen ook op de door u gewenste maat kunnen worden geleverd. Als u informatie wil over onze producten aarzelt u dan niet ons te contacteren en één van onze productspecialisten zal u graag met raad en daad bijstaan.

Plantenbakken in Cor-Ten staal

Ons gamma van bloembakken in Cor-Ten staal geeft uw tuin een stabiel en rustgevend uiterlijk, een volledig overzicht van onze standaard producten kan u bekijken in onze catalogus.

Plantenbakken in Aluminium

Aluminiumplantenbakken zijn gemaakt van 3mm Aluminium, productie in 4-5mm is mogelijk.  Aluminium is licht, sterk, slijtvast en bestendig tegen corrosie.  De bovenrand van alle Aluminiumplantenbakken is dubbel omgezet wat deze bak een stoere en tijdloze uitstraling geeft.  Onder de bodem van de bakken zijn standaard voetjes gemonteerd met een hoogte van 15mm zodat de bak iets los komt van de grond.  Nadat de plantenbak is geproduceerd is, wordt deze plantenbak gepoedercoat met een sterk hechtende grondlaag, waarna deze wordt afgewerkt met een krasvaste kleurlaag.

Plantenbakken in Polyester

Onze polyester plantenbakken zijn vervaardigd in hoogwaardig gewapend glasvezel, met extra versteviging aan de hoeken.  De standaardkleur is antraciet RAL 7021.  We maken ze ook in RAL kleuren : 2004 / 3020 / 4004 / 7006 / 7016 / 7035 / 8024 / 9005 / 9010 (10% kleurtoeslag).

De kwaliteit van alle polyester plantenbakken wordt versterkt door de kleuring, die door het gehele materiaal loopt.  De bovenrand is dubbel omgezet, wat deze plantenbak een prachtige tijdloze uitstraling geeft.

Plantenbakken in hoogglans polyester

Onze hoogglans polyester plantenbakken zijn vervaardigd in hoogwaardig gewapend glasvezel, met extra versteviging aan de hoeken.  De standaardkleur is wit RAL 9010.  We maken ze ook in RAL kleuren : 2004 / 3020 / 4004 / 7006 / 7016 / 7021 / 7035 / 8024 / 9005  (10% kleurtoeslag).

De kwaliteit van alle polyester plantenbakken wordt versterkt door de kleuring, die door het gehele materiaal loopt.  De bovenrand is dubbel omgezet, wat deze plantenbak een prachtige tijdloze uitstraling geeft.

Plantenbakken in Hardhout

Wij gebruiken alleen geceftificieerd tropisch hardhout, dat legaal is gekapt en duurzaamheidklasse 1 heeft voor de vervaardiging van onze plantenbakken. Dit geeft de bakken een warme en uitnodigende uitstraling.  Omdat hardhout zeer duurzaam is heeft het geen extra behandeling nodig.  Deze plantenbakken zijn geconstrueerd met roestvrijstalen bevestigingsmiddelen en de binnenkant is voorzien van anti-worteldoek.

Plantenbakken in verzinkt staal

Thermisch verzinken is een vorm van galvaniseren.  Het proces betreft het voorzien van het metaal van een laag zink door het product onder te dompelen in een bad van gesmolten zink van ongeveer 460° Celsius.  Het meestal saaie grijze materiaal beschermt het metaal tegen corrosie door weersinvloeden, daarom geven wij het product met een geheim procedé een verweerde oude look.

Vuurhaarden in Cor-Ten staal voor buiten

Ons gamma van vuurhaarden in Cor-Ten staal is zeer robuust en straalt een tijdloze klasse uit.

Wil u meer weten over onze tuin accessoires?