VERLICHTING
Een kwalitatief hoogwaardige tuinverlichting, door een expert licht-adviseur uitgekozen naar uw wensen creëert na het vallen van de avond een compleet nieuwe tuin, twee maal genieten voor dezelfde prijs.

Verlichting bij Ariës Gardens

Het plaatsen van de juiste verlichting is in uw tuin net zo belangrijk als in uw woning, ieder element van de tuin heeft nood aan de juiste lichtinval, aan de juiste lichtsterkte. Op deze pagina kan u een aantal leveranciers vinden waarmee Ariës Gardens samenwerkt. Het gamma tuinverlichting is echter zo groot dat onze verlichtingsexpert u graag adviseert. In samenwerking met Demagro adviseert onze verlichtingsexpert u over de juiste armaturen en de juiste lampen voor het doel dat wordt beoogd.   

Onze Merken

Wever & Ducré SLV Belgium Delta lights BEL Lighting Edisio garden domotica

Wever & Ducré

Wever & Ducré is een Belgische fabrikant van verlichting en ook van tuinverlichting. Vanuit hun gamma levert en plaats Ariës Gardens de verlichting die past bij uw tuin en bij uw woning.

SLV verlichting

SLV beschikt over een multi-inzetbaar gamma van tuinverlichting dat zeer mooi oogt en van een uitstekende kwaliteit is. In het ruime gamma kan u zeker het armatuur en de verlichting van uw keuze vinden.

Delta Light

Delta Light is een naam in de wereld van verlichtingsarmaturen. Ook in de tuinverlichting staan zij voor kwaliteit en strak modern design.

BEL Lighting

Bel Lighting is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in outdoor verlichting, hun exceptionele kwaliteit en prachtig design maakt hun tot een marktleider op het gebied van tuinverlichting.

Edisio domotica voor de tuin

Edisio heeft een uitgebreid gamma van draadloos en via web bedienbare schakelaars die er voor zorgen dat u selectief of tijdsgestuurd uw tuinverlichting en alle andere buitenelectronica kan bedienen. Ook voor reeds bestaande infrastructuur kan Edisio een oplossing bieden, door middel van kleine schakelaars op bestaande toestellen integreren we deze in uw draadloos bedienbaar netwerk.

Meer info over ons gamma verlichting of over de automatisatie van nieuwe of bestaande tuinverlichting?