TUINKUNST

Een uniek ambachtelijk gemaakt kunstwerk is een eye-catcher voor elke tuin, strategisch geplaatst geeft het de persoonlijkheid van de eigenaar weer en is het steeds een leuke opener voor elk gesprek tijdens een tuinfeest.

B. Dehottay

Tuinkunst bij Ariës Gardens

Al onze kunstwerken zijn uniek en handgemaakt, wij selecteren onze werken op kwaliteit en uitstraling.

In onze catalogus kan u de werken vinden die momenteel door ons werden geselecteerd, u zal zien dat het aanbod steeds zeer beperkt is daar onze kunstenaars nooit bandwerk afleveren doch hun talent in ieder stuk laten weergeven. Wees dus snel als een stuk u bevalt.

Als u rond een bepaald thema een kunstwerk zoekt kan u ons steeds contacteren, wij bespreken dan uw project  met onze kunstenaars en kunnen u dan steeds een schets met hun idee laten zien.

U kan zich steeds inschrijven voor onze nieuwsbrief, wij informeren u langs die weg als we een nieuw stuk aan onze collectie hebben toegevoegd.

Kunstwerken in keramiek (winterbestendig)

Deze kunstwerken in keramiek zijn winterbestendig gezien ze werden gebakken op een temperatuur boven de 1200°C. Gezien de klei boven deze temperatuur sindert wordt het eindproduct waterdicht, u kan ze dus rustig laten buitenstaan tijdens de wintermaanden.

In onze catalogus tuinaccessoires kan u tevens een mooie tijdloze sokkel in CorTenstaal vinden waarop u dit kunstwerk in uw tuin goed tot zijn recht kan laten komen, met een mooie en goed gekozen tuinverlichting is dit kunstwerk ook ’s nachts in alle pracht te bewonderen.

Kunstwerk in keramiek (niet winterbestendig)

Deze kleinere werken in keramiek zijn gebakken aan 950°C volgens een eeuwenoude baktechniek van Japanse oorsprong (Raku). Gezien de lagere baktemperatuur zijn deze werken niet waterdicht en dus ook niet winterbestendig. Ze laten buitenstaan zou hun kleurenpracht afbreuk doen maar desalniettemin schitteren deze juweeltjes bijna 9 maanden lang in uw tuin ieder jaar opnieuw.

Meer weten over de kunstwerken momenteel in onze catalogus?