SNOEIEN
Een mooie tuin vraagt om regelmatig en gepland snoeien, dit dient te gebeuren met de nodige vakkennis en met gebruik van de juiste machines. Professioneel gesnoeide struiken en planten geven niet alleen veel langer maar ook veel uitbundiger hun schoonheid weer. Voor het afvoer van uw snoeiafval hoeft u zich geen zorgen te maken, Ariës Gardens neemt ook dat voor zijn rekening.
ONDERHOUD GAZON
Een mooi onderhouden gazon maakt het verschil in grote en kleine tuinen, het is als het ware het verlengde van uw leefruimte. Regelmatige bemesting en verwijderen van mos zorgt ervoor dat uw gazon niet alleen mooi oogt maar ook sterk is en de grillen van de natuur kan doorstaan. Verschillende soorten gazon vragen om specifiek onderhoud, ook hier zal Ariës Gardens steeds de juiste techniek toepassen om lang genot te hebben van uw sier- of speelgazon.
Bemesting en onkruid verdelging
Planten vragen om bijkomende voeding, een mooi beplantte tuin vergt veel van de grond en bijkomende doch gerichte bemesting is essentieel om je planten, bomen, bloemen en gazon tot hun volle bloei te laten komen, Ariës Gardens beschikt over de nodige ervaring en kennis om de juiste bemesting op de juiste plaats en op het juiste tijdstip toe te voegen. Spijtig genoeg zijn niet alle planten in onze tuin gewenst, onkruid heeft de eigenschap om snel te gaan woekeren. Ariës Gardens beschikt over de vereiste fytolicentie om op een ecologisch verantwoorde manier uw tuin onkruid vrij te houden.
Ariës Gardens zorgt voor een professioneel onderhoud van uw tuin, onze vakkennis en ervaring staan borg voor een correcte behandeling van uw aanplanting en gazon. Voor reparaties van bestaand hekwerk of bestaande tuinpaden kan u ook bij ons terecht. Uiteraard zorgen wij voor de afvoer van het snoeiafval en participeren wij in de actie “Taxus voor kanker” waarbij wij het snoeiafval van Taxushagen apart aanleveren bij de gemeentelijke recyclageparken.

Wilt u graag een prijsopgave of een afspraak maken?