arieslogotranslight

ARIES GARDENS

 

Uw tuin, thuiskomen in stijl

SUMMERTIME

OVER ONZE
DIENSTEN
Het creëren en onderhouden van uw tuin is onze passie. Ariës Gardens levert alle diensten gaande van het landscapen van uw grondstuk tot het plaatsen van waterpartijen, scheidingsmuren, tuinpaden en opritten. Wij zijn ook steeds op zoek naar exclusieve tuinkunstwerken en kunnen quasi elk tuinornament op maat en naar uw smaak leveren.
ONZE PRODUKTEN

Naast het creëren en onderhouden van uw tuin zorgt Ariës Gardens ook voor de verlichting en verdere aankleding van uw tuin, balkon of terras. Wij zijn steeds op zoek naar vernieuwende en exclusieve grondstoffen en eindproducten die u het leven aangenamer maken en van uw tuin een stijlvol geheel maken.

 

VERLICHTING

ONS STREVEN :

%

Klanttevredenheid

DIT ZIJN ONZE TROEVEN

Exclusief
Ariës Gardens innoveert continu en gaat steeds op zoek naar technieken en producten die onze dienstverlening en onze klantentevredenheid verbeteren.

Wij volgen de markt op de voet steeds uitkijkend naar nieuwe leveranciers op alle continenten maar bij voorkeur op onze eigen Belgische markt

Service
Ariës Gardens heeft het verlenen van een klantgerichte service ingeschreven in zijn Mission Statement. Het is ons doel de klant steeds minstens het resultaat te leveren dat werd vooropgesteld. Het gebruik van recente materialen, het continu opleiden van ons personeel en de persoonlijke aandacht van de zaakvoerder voor iedere werf moeten garant staan voor dit streven.
Kwaliteit
Ariës Gardens stelt zich steeds tot doel om kwalitatief hoogstaande werken af te leveren, ons streven om de beste van de klas te zijn en te blijven motiveert ons elke dag weer om meer te doen dan de klant van ons verwacht door te waken over de kwaliteit van ons werk en onze materialen.
Planning
Een gedegen planning moet ervoor zorgen dat u als klant minimaal zorg hebt. Wij verwittigen u steeds enige dagen op voorhand als er zich een wijziging van onze planning zou hebben voorgedaan tenzij uiteraard Moedertje Natuur op de dag van uitvoering zelf beslist om roet in het eten te gooien.
ONZE ACTIVITEITEN
Bezoek zeker regelmatig onze webshop, steeds zijn wij op zoek naar stijlvolle accessoires die uw tuin net dat ietsje meer zullen geven.
meer weten ?
schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij verneem wanneer wij nieuwe artikelen toevoegen aan onze webshop of wanneer wij nieuwe acties plannen.

NIEUWSBRIEF / BLOG

Schrijf u vandaag nog in op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatige updates van de nieuwigheden in ons gamma.

OnetoSit Garden Furniture

  Nieuw in ons gamma : OnetoSit® Garden Furniture met dit strakke gamma van tuinmeubilair is je tuin zonder meer het verlengde van je woning, tijdens mooie zomerdagen genieten op onze Sunlounger serie of lekker eten met het gezin aan één van onze tafelmodellen....

Lees meer

Park, de moderne strakke poort

Een nieuwe poort werd vandaag alweer toegevoegd aan het gamma. De PARK is een strakke moderne poort van Belgische makelijk die verkrijgbaar is in zowel druk geimpregneerd Grenen als in Padouk. Een mooi gamma van dubbele vleugel poorten zowel als enkele tuinpoortjes in...

Lees meer

Ariës Gardens

Turnhoutsebaan 190

3294 Molenstede-Diest

Tel: 0499/503.603

Ondernemingsnummer: 0628.799.035