Poorten

Massief houten poorten

Poorten

Massief houten poorten

Padouk

Is een uiterst duurzame houtsoort van klasse I.

Bij levering is uw poort rood van kleur maar na enkele maanden reeds wordt het hout echter mooi grijs van kleur.

het is een zeer vormvaste houtsoort en daardoor ideaal voor het gebruik van buitenconstructies waaraan hoge eisen van uitzicht, sterkte en duurzaamheid gesteld worden.

Drukgeimpregneerd Grenen

Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van rood Noors grenen.

Preventief wordt het hout onder druk behandeld in een autoclaaf, waardoor een lichtgroene kleur bekomen wordt. Een andere kleur aanbrengen is geen probleem.

Aangenomen wordt dat een levensduur van 10 tot 20 jaar bij drukgeïmpregneerd grenen haalbaar moet zijn, mits het hout onbeschadigd blijft.

Onze standaard modellen

Onze standaard modellen

Mogelijke Opties

Mogelijke Opties

Automatisatie

Een kwalitatieve automatisatie van uw poort heeft een enorme meerwaarde. Niet enkel voegt het toe aan de veiligheid maar tijdens regen- en winterachtige dagen kan u vanuit uw wagen uw terrein bereiken.

Klik hier voor onze automatisaties.

Maatwerk

Soms vraagt de situatie een poort op maat, gezien wij onze poorten in België fabriceren kunnen wij binnen een redelijke termijn ook uw poort naar uw smaak op maat maken. Onze specialisten kijken natuurlijk altijd of uw wensen technisch ook haalbaar zijn want een stevige poort blijft ons doel.

Ingewerkte brievenbussen

Een ingewerkte brievenbus is beschikbaar voor de meeste poorten, u zal dit merken op de productfiche van de door u gekozen poort.

de brievenbussen zijn standaard voorzien van een brievenklep en een slotje met 2 sleutels.

 

   

  Levertermijn

  Voor standaard poorten hanteren wij een indicatieve levertermijn van 4 a 5 weken

  Voor maatwerk zal de levertermijn bij het aanvaarden van uw bestelling indicatief worden bevestigt.

  Onze leveringskosten bedragen :

  • tot 1.300€ bestelbedrag inclusief BTW : 90€
  • bestellingen boven de 1.300€ : Gratis
  Zonder plaatsing

  Op de informatiepagina van de door u gekozen poort zal u een link vinden naar een document dat u zal helpen om te bepalen wat u nodig hebt voor uw poort, u kan dit document ook als uw bestelling naar ons doormailen.

  na het ontvangen van uw bestelling zal u van ons een voorschotfactuur ontvangen van 80% van uw bestelling, na betaling van deze factuur zal uw bestelling in productie worden genomen.

  1 week voor levering ontvangt u van ons de afrekeningsfactuur, na betaling zal de levering worden uitgevoerd op het door u aangegeven adres.

  Met plaatsing

  Op de informatiepagina van de door u gekozen poort zal u een link vinden naar een besteldocument waar u al de noodzakelijke gegevens zal kunnen invullen.

  na het ontvangen van uw bestelling zal u van ons een offerte ontvangen die eventueel door een plaatsbezoek zal worden voorafgegaan.

  Na het ondertekenen voor akkoord van onze offerte zal u een voorschotfactuur ontvangen ten bedrage van 70% van het factuurbedrag.

  Een week voor de aanvang der werken ontvangt u van ons een factuur ten bedrage van 20% van de werken.

  Bij oplevering zal u dan de saldofactuur ontvangen dewelke contant dient te worden voldaan.

  Hebt U vragen? Contacteer ons en wij helpen u met plezier verder

  Poorten Massief Hout

  9 + 12 =